COVID-19 päivitys: Palvelumme toimii normaalisti.
Puhelin Lähetä viesti
Asiakaspalvelutiimi on paikalla: ma-pe 10:00-19:00
  • Yksityinen ja luotettava palvelu
  • Aidot lääkkeet
  • Kaikenkattava palvelu - Ei piilotettuja kuluja
  • Nopea toimitus
Etusivu / Yksityisyys - Hexpress Healthcare Limited

Hexpress Healthcare Limitedin Tietosuojakäytäntö

Huomaa, että tämä asiakirja on suomennos ja sen alkuperäinen englanninkielinen versio on käännetty eri kielille.

Nämä käännösversiot ovat pelkästään viitteeksi, eikä niistä voida johtaa mitään oikeuksia. Mikäli tulee erimielisyyttä tekstin käännettyjen osien sisällöstä tai tulkinnasta tai käännösversion ja englanninkielisen alkuperäisversion välillä on epäyhtenäisyyttä, ristiriitaa tai poikkeavuutta, englanninkielinen versio katsotaan voimassa olevaksi ja lopulliseksi.

Englanninkielinen versio on saatavana sivustoltamme tästä tai se voidaan lähettää sinulle pyynnöstä.

Tämän sivuston omistaa ja sitä operoi Hexpress Healthcare Limited ("me", "meitä", "meidän" toiminimellä www.euroclinix.net/fi/ ja tarjoaa käyttäjille ja vieraille ("sinä", "sinun") tuotteita ja palveluja. Otamme tietosuojasi hyvin vakavasti ja pyrimme suojelemaan ja kunnioittamaan tietosuojaasi, ja käyttämään teknologiaa verkkoturvallisuuden parantamiseksi. Pyydämme, että luet tämän tietosuojakäytännön huolellisesti, sillä se sisältää tärkeitä tietoja siitä, keitä me olemme ja miten ja miksi me keräämme, säilytämme, tallennamme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi. Tämä tietosuojakäytäntö selittää myös henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi ja sen, miten saat meihin, sääntely- tai valvontaviranomaisiin yhteyden, jos haluat tehdä valituksen.

Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi, olemme  yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) (EU) 2016/679 ("asetus") alaisia, ja asetuksen tarkoituksia varten Hexpress Healthcare Limited on "rekisterinpitäjä", eli henkilötietojesi käsittelyn hallinnasta vastuussa oleva yhteisö.

Avaintermit

Seuraavassa ovat eräiden tässä tietosuojakäytännössä esiintyvien avaintermien määritelmät:

Me taivutusmuotoineen

HEXPRESS HEALTHCARE LIMITED toiminimellä(www.euroclinix.net/fi/ )

Tietosuojavastaavamme

Crawford Brysland
CMPLY LTD
[email protected]
+44 203 823 6004

Henkilötiedot

Kaikki henkilön tunnistavat tai yksilöivät tiedot

Erikoislaatuiset henkilötiedot

Henkilötiedot, jotka paljastavat rodullisen tai etnisen alkuperän, poliittisia mielipiteitä, uskonnollisia tai aatteellisia uskomuksia tai ammattiyhdistyksen jäsenyyden

Geneettiset ja biometriset tiedot

Terveyttä, seksielämää tai sukupuolista suuntautumista koskevat tiedot

Mitä sinua koskevia henkilötietoja me saatamme kerätä

Me saatamme kerätä ja käyttää sinusta seuraavia henkilötietoja:

  1. Nimi- ja yhteystietojasi, muun muassa osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja yritystiedot

  2. Henkilöllisyytesi tarkistamisen ja varmistamisen mahdollistavat tietoja, esim. syntymäaika yms.

  3. Mielipiteitäsi ja sairauskertomukseen liittyviä tietoja

  4. Sukupuoltasi koskevia tietoja

  5. Sijaintitietoja

  6. Laskutus-, maksutapahtuma- ja maksukorttitietoja

  7. Aiemmat yhteydenottosi, tilauksesi ja ostoksesi sekä tallennetut artikkelit

  8. Luotto- ja muita finanssitarkistuksia mahdollistavia tietoja

  9. Sinun sivustomme, IT-, viestintä- ja muiden järjestelmien käyttöäsi koskevia tietoja

  10. Kyselyihin, kilpailuihin ja kampanjoihin antamiasi vastauksia

Ennen kuin käytät tämän sivuston tiettyjä alueita, sinua pyydetään rekisteröitymään ja antamaan henkilötietoja, mukaan lukien asetuksessa määriteltyjä "arkaluonteisia henkilötietoja". Me hankimme esimerkiksi henkilötietojasi, jos sinä rekisteröidyt käyttämään tätä sivustoa, täytät lääketieteellisen kyselyn, lähetät meille palautetta, lähetät jotakin, otat meihin jostain syystä yhteyttä, rekisteröidyt palveluun ja ostat tuotteita tai palveluja. Saatamme myös saada sinusta henkilötietoja, jos annat niitä lääketieteellisen verkkokyselyn täyttämällä. Jos annat sellaisia tietoja, suostut siihen, että käsittelemme niitä lääkärin mielipiteen saamiseksi ja hoidon ostamiseksi. Näitä henkilötietoja tarvitaan tuotteiden ja palvelujen toimittamiseksi sinulle. Jos et anna pyytämiämme henkilötietoja, se saattaa estää meitä tarjoamasta sinulle tuotteita ja palveluja.

Saatamme valvoa tämän sivuston käyttöäsi evästeiden ja vastaavien teknisten ratkaisujen avulla. Saatamme esimerkiksi valvoa, miten usein käyt sivustolla, millä sivuilla käyt, liikennetietoja, sijaintitietoja ja käyttäjän internetpalvelujentarjoajan alkuperäistä verkkotunnusta. Nämä tiedot auttavat meitä rakentamaan asiakkaista profiilia. Eräät näistä tiedoista yhdistetään tilastointia varten, eli emme pysty tunnistamaan sinua yksilöllisesti. Lisätietoja evästeiden käytöstämme on evästekäytännössämme. Toisinaan voimme saada muista lähteistä (kuten luottotietotoimistoista) sinua koskevia tietoja, jotka lisäämme tietoihin, joita meillä sinusta jo on, jotta voimme henkilökohtaistaa sinulle tarjoamaamme palvelua.

Miten henkilötietojasi kerätään

Keräämme useimmat tällaisista henkilötiedoista sivustoltamme ja sovelluksestamme tai puhelin-, tekstiviesti-, sähköposti- tai videokonsultaatiosta. Saatamme myös kerätä tietoja suoraan kolmansilta osapuolilta, esim. pakotteiden valvojilta, luottotietotoimistoilta ja asiakastaustojen tarkistajilta; ja suostumuksellasi kolmansilta osapuolilta, esim. perhe- tai omalääkäriltäsi; ja sivustollamme olevista evästeistä ja IT-järjestelmistä, esim. verkkosivustojen ja muiden teknisten järjestelmien, kuten tietokoneverkkojen ja -liitäntöjen, viestintäjärjestelmien, sähköposti- ja pikaviestijärjestelmien automaattivalvonnasta.

Miten ja miksi käytämme henkilötietojasi

Tietosuojalain mukaisesti saamme kerätä sinulta henkilötietoja vain, jos meillä on siihen perusteltu syy. Perustelluiksi syiksi voidaan laskea ainakin, mutta ei ainoastaan, seuraavat seikat:

  • Lakisääteisten ja virallisten velvoitteidemme noudattaminen. 

  • Kanssasi solmimamme sopimuksen, tai ennen sopimuksen solmimista pyytämiesi toimenpiteiden tekeminen.

  • Taudinmääritys ja terveydenhuollon ja hoidon tuottaminen.

  • Meidän tai kolmannen osapuolen perustellut intressit,sekä

  • Kun olet antanut suostumuksesi.

Perusteltu intressi on olemassa, kun meillä on liiketoiminnallinen tai kaupallinen syy henkilötietojesi käyttöön, kunhan omat oikeutesi ja intressisi eivät syrjäytä sitä.

Alla oleva taulukko selittää, mihin käytämme (käsittelemme) henkilötietojasi ja syyt niiden käyttöön:

Mihin käytämme henkilötietojasi Syymme
Lääkärin konsultaatio- ja reseptipalvelujen, jakamispalvelujen ja toimituspalvelujen tuottaminen asiakkaille sekä laskutus ja tilausten täyttäminen.

Asiakkaiden ja heidän meillä pitämiensä tilien tunnistaminen.

Asiakkaiden ajan tasalla pitäminen sellaisista tähän sivustoon tai palveluihimme tehdyistä muutoksista, jotka saattavat vaikuttaa heihin.
Taudinmäärityksen ja terveydenhuollon, ja hoidon tuottamisen kannalta välttämätöntä.

Asiakkaiden kanssa solmittujen sopimusten täyttäminen, tai ennen sopimuksen solmimista heidän pyytämiensä toimenpiteiden tekeminen.

Lakisääteisten ja virallisten velvoitteidemme noudattaminen.

Meidän tai kolmannen osapuolen perustellut intressit.

Koska olet antanut suostumuksesi.

Asiakkaisiin, yhtiöömme, liikekumppaneihimme ja muihin palvelujen tuottajiin ja toimijoihin vaikuttavien petosten estäminen ja havaitseminen. Omat ja kolmansien osapuolien perustellut intressit, eli asiakkaita, meitä tai kolmansia osapuolia mahdollisesti haittaavien petosten estäminen ja minimointi.
Asiakkaiden henkilöllisyyden tarkistaminen ja varmistaminen. Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen.
Talous- ja muiden pakotteiden tai sulkujen tarkistus ja valvonta.
Petosten estäminen ja havaitseminen.
Meitä ja palveluja tarjoavia kolmansia osapuolia koskevien ammatillisten, lakisääteisten ja valvontavelvoitteiden noudattamiseen tarvittava muu käsittely, esim. työsuojelumääräykset tai sääntelyviranomaisten säännöt.
Hallituksen, ammatti- tai sääntelyviranomaisten tekemiin tarkastuksiin, tiedusteluihin tai tutkimuksiin tarvittavien tietojen kerääminen ja toimittaminen. Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen.
Liiketoimintakäytäntöjen, kuten tietoturva- ja internetkäytäntöjen, noudattamisen varmistus. Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli sen varmistaminen, että noudatamme omia sisäisiä prosessejamme, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua.
Toiminnalliset syyt, kuten hallinto, tehokkuuden parantaminen, koulutus ja laadunvalvonta. Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli mahdollisimman hyvä tehokkuus, jotta voimme tuottaa asiakkaille parasta palvelua parhaaseen hintaan.
Kaupallisesti arkaluonteisten tietojen salassapidon varmistaminen. Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli kauppasalaisuuksien ja muiden kaupallisesti arvokkaiden tietojen suojaamien.
Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen.
Tilasto- ja käyttäytymisanalyysi sekä hyvää hallinnointia tukeva ja yhtiömme johtamista auttava tutkimus, esim. liiketoimintatulosten, finanssien, asiakaskannan, tuotevalikoiman tai muiden tehostavien toimien suhteen. Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli mahdollisimman hyvä tehokkuus, jotta voimme tuottaa asiakkaille parasta palvelua parhaaseen hintaan.
Asiakasprofilointi ja asiakkaiden ostomieltymysten analyysi.
Tämän sivuston ja sen sisällön mukautus henkilökohtaisia mieltymyksiä vastaavaksi.
Luvattoman järjestelmiin pääsyn ja niiden muuttamisen estäminen. Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli meitä, palveluja tarjoavia kolmansia osapuolia ja asiakkaita mahdollisesti vahingoittavan rikollisen toiminnan estäminen ja havaitseminen.
Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen.
Lakisääteiset palautukset. Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen.
Asiakastietojen päivittäminen ja parantaminen. Asiakkaiden kanssa solmittujen sopimusten täyttäminen tai ennen sopimuksen solmimista heidän pyytämiensä toimenpiteiden tekeminen.
Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen./td>
Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, esim. sen varmistaminen, että voimme ottaa asiakkaisiin yhteyttä nykyisiä tilauksia ja uusia tuotteita koskevissa asioissa.
Turvallisten työtapojen varmistaminen ja henkilöstön hallinnon ja arviointien helpottaminen. Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen.
Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, esim. sen varmistaminen, että noudatamme omia sisäisiä menettelyjämme ja toimimme tehokkaasti, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua.
Markkinointipalvelujen tuottaminen:
  • Olemassa oleville ja entisille asiakkaille;
  • Kolmansille osapuolille, jotka ovat aiemmin ilmaisseet kiinnostusta palveluihimme; ja
  • Kolmansille osapuolille, joiden kanssa emme ole aiemmin olleet tekemisissä.
Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli yrityksemme markkinointi olemassa oleville ja entisille asiakkaille.
Ulkoisten luottotietotoimistojen tekemät luottokelpoisuustarkistukset. Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli sen varmistaminen, että asiakkaat pystyvät maksamaan tuotteistamme ja palveluistamme.
Ulkoiset tarkastukset ja laadunvalvonnat, esim. ISO tai "Investors in People" ja tilintarkastukset. Omat ja kolmansien osapuolten perustellut intressit, eli akkreditointiemme ylläpitäminen, jotta voimme osoittaa toimivamme korkeimpien standardien mukaisesti.
Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen.

Markkinointiviestintä ja palvelupäivitykset

Saatamme käyttää henkilötietojasi palvelujamme koskevien päivitysten lähettämiseksi (sähköpostitse, tekstiviestitse, puhelimitse tai postitse), mm. erikoistarjouksista, kampanjoista tai uusista palveluista.

Meillä on perusteltu intressi henkilötietojesi käsittelyyn markkinointitarkoituksiin (katso edeltä:"Miten ja miksi käytämme henkilötietojasi). Tämä tarkoittaa, ettemme yleensä tarvitse suostumustasi kampanjaviestinnän lähettämiseen sinulle. Jos suostumuksesi kuitenkin tarvitaan, pyydämme suostumustasi erikseen ja selvästi.

Kohtelemme henkilötietojasi aina äärimmäisen kunnioittavasti emmekä koskaan jaa niitä muiden yhteisöjen kanssa markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Jos olet antanut meille luvan käsitellä henkilötietojasi, saatamme jakaa niitä konserni- tai kumppaniyritysten ja liiketoimintakumppanien, mm. liitännäisyritysten, kanssa ja me tai he saatamme ottaa sinuun yhteyttä (ellet ole pyytänyt meitä tai heitä olemaan niin tekemättä) postitse, sähköpostitse, puhelimitse, SMS-, teksti-, kuva- tai videoviestitse tai faksitse sinua mahdollisesti kiinnostavista palveluista, tuotteista, kampanjoista, tarjouksista tai hyväntekeväisyydestä.

Sinulla on oikeus lakata saamasta markkinointiviestintää milloin tahansa:

  • Ottamalla meihin yhteyttä.

  • Käyttämällä sähköposteissamme olevaa"unsubscribe (peruuta tilaus) -linkkiä tai SMS-viesteissä olevaa"STOP-numeroa.

  • Päivittämällä markkinointivalintasi asiakastililtäsi tai suojatulta jäsenten alueelta.

Saatamme pyytää sinua vahvistamaan tai päivittämään markkinointivalintasi, jos ohjeistat meitä tarjoamaan lisätuotteita ja -palveluja tulevaisuudessa tai laissa, määräyksissä tai liiketoimintamme rakenteessa tapahtuu muutoksia.

Kenen kanssa jaamme sinun henkilötietosi

Jaamme rutiininomaisesti sinun henkilötietojasi:

  1. Konserni- tai kumppaniyrityksille ja liiketoimintakumppaneille. 

  2. Kolmansille osapuolille, joiden kanssa tuotamme palvelujamme ja toimitamme tuotteita ja palveluja sinulle, kuten maksupalvelujen tarjoajille, varastoille, kuljetusliikkeille ja kuriiripalveluille, mm. Royal Mail, UPS yms, sekä kolmansille osapuolille, jotka noutavat puolestasi tilauksesi meiltä ja toimittavat sen sinulle, kuten Kwik Shipments Limited.

  3. Kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä liiketoiminnassa, esim. markkinointiyrityksille tai verkkosivustoisännöitsijöille.

  4. Valtuuttamillesi kolmansille osapuolille, kuten sosiaalisen median sivustoille, joihin olet yhdistänyt tilisi, tai maksupalveluja tarjoaville kolmansille osapuolille.

  5. Lainvalvontavirastoille laittoman toiminnan estämistä koskevan tutkinnan yhteydessä.

  6. Luottotietotoimistoille.

  7. Vakuutusyhtiöille ja -välittäjille.

  8. Pankeille ja kauppatilien tarjoajille.

  9. Sääntelyviranomaisille.

Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä kohdentamaan markkinointikampanjoita ja henkilökohtaistamaan verkkokokemustasi. Tällaisiin osapuoliin sisältyy Ve Global UK Limited. Napsauttamalla tätä näet Ven tietosuojakäytännön , josta ilmenee henkilötietojesi käsittelytapa. Voit kieltäytyä napsauttamalla tätä. Voit kieltäytyä seuraavasti:

  • Ottamalla Ven osoitteeseen [email protected] yhteyttä Velle siitä ilmoittamiseksi, että haluat kieltää heitä käyttämästä sinun henkilötietojasi

  • Poistamalla evästeitä laitteistasi ja selaimistasi

  • Jos käytät Safari-selaimen versiota 11.2 tai uudempaa, valitsemalla laitteesi tai tietokoneesi Limit Ad Tracking (rajoita mainosseurantaa) asetuksen

  • Käymällä sivustolla https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices, valitsemalla VE verkkokäyttäytymiseen keskittyvien mainosyritysten luettelosta, ja valitsemalla"off

  • Jos sinulla on Apple-laite, päivittämällä käyttöjärjestelmäksi iOS 6.0 tai uudempi ja asettamalla Limit Ad Tracking (rajoita mainosseurantaa)"ON-asentoon

  • Jos sinulla on Android-laite, valitsemalla asetusten päävalikosta Google, valitsemalla Ads (mainokset) -vaihtoehdon ja valitsemalla Opt out of Ads Personalization (kiellä mainosten personointi)

Sallimme palvelujen tarjoajien käsitellä henkilötietojasi vain, jos olemme varmoja siitä, että he ryhtyvät asianmukaisiin toimiin henkilötietojesi suojaamiseksi. Asetamme palvelujen tarjoajille myös sopimusvelvoitteita, jotka vaativat heitä käyttämään henkilötietojasi vain palvelujen tuottamiseksi meille tai sinulle. Tietyissä tilanteissa saatamme jakaa henkilötietojasi ulkoisille auditoijille, esim. ISO- tai Investors in People -akkreditoinnin ja tilintarkastusten yhteydessä.

Saatamme antaa ja vaihtaa sinua koskevia tietoja lainvalvonta- ja sääntelyviranomaisten kanssa lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattamiseksi.

Saatamme myös jakaa henkilötietojasi muille osapuolille, kuten eräiden tai kaikkien yrityksiemme mahdollisille ostajille tai liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn aikana. Kaikki henkilötiedot normaalisti anonymisoidaan, mutta tämä ei välttämättä ole aina mahdollista. Tietojen vastaanottajaa sitovat aina salassapitovelvoitteet.

Missä henkilötietojasi säilytetään

Tietoja saatetaan pitää toimistoissamme, konserni- tai kumppaniyritystemme toimistoissa sekä kolmansien osapuolien, palvelujen tarjoajien, toimijoiden ja asiamiesten hallussa, kuten edellä on kuvailtu (kohdassa Kenen kanssa jaamme sinun henkilötietosi).

Eräät näistä kolmansista osapuolista saattavat sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella. Lisätietoja siitä, kuinka varjelemme henkilötietojasi sellaisissa tilanteissa, on jäljempänä kohdassa Henkilötietojesi siirtäminen ETA:n ulkopuolelle.

Kauanko henkilötietosi säilytetään

Englannin terveysministeriö on asettanut terveysdatalle vähimmäissäilytysajan. Yhtiö noudattaa aina näitä ohjeita. Vuonna 2016 annetussa terveys- ja sosiaalityön tietojenhallinnan toimintasäännöstössä (Record Management Code of Practice for Health and Social Care) on lääketieteellisen datan lakisääteiseksi säilytysajaksi todettu 8 vuotta, jonka jälkeen tiedot tarkistetaan ja, jos niitä ei enää tarvita, tuhotaan.

Säilytämme henkilötietosi niin kauan, kuin sinulla on tilimme tai toimitamme sinulle tuotteita ja palveluja, voidaksemme:

  • Täyttää tietojen säilytystä koskevat lakivelvoitteet.

  • Vastata kaikkiin sinun tekemiisi tai puolestasi tehtyihin kysymyksiin, valituksiin tai reklamaatioihin.

  • Osoittaa, että olemme kohdelleet sinua oikeudenmukaisesti.

Emme säilytä henkilötietojasi kauemmin, kuin tässä tietosuojakäytännössä esitetyt tarkoitukset vaativat. Eri säilytysajat pätevät erilaisiin henkilötietoihin. Jos henkilötietojen säilytystä ei enää tarvita tai vaadita, me poistamme tai anonymisoimme ne.

Henkilötietojesi suojaaminen

Käytämme riittäviä turvatoimia henkilötietojesi epätoivottavan menetyksen, väärinkäytön tai laittoman tarkastelun estämiseksi ja testaamme järjestelmiämme jatkuvasti. Rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi vain niille, joilla on siihen perusteltu liiketoimintasyy. Henkilötietojesi käsittely tapahtuu vain valtuutetulla tavalla ja luottamuksellisesti. 

Meillä on myös menettelyt epäiltyjen tai väitettyjen tietoturvaloukkausten selvittämiseen. Me ilmoitamme sinulle ja asianomaisille sääntelyviranomaisille kaikista epäillyistä tai väitetyistä tietoturvaloukkauksista, kun meidän on lain mukaan tehtävä niin.

Käytämme teknisiä ja organisatorisia tietoturvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi, esimerkiksi:

  1. Tietosi tallennetaan turvallisille palvelimille.

  2. Maksutiedot salataan SSL-tekniikalla. 

  3. Tilillesi pääsyä hallitaan yksilöllisellä käyttäjänimellä ja salasanalla, jotka ovat henkilökohtaisia.

Vaikka pyrimme kaikin keinoin suojaamaan henkilötietojasi, sinä myönnät, että Internetin käyttö ei ole täysin turvallista, emmekä siksi voi taata antamiesi tai sinulle Internetin kautta lähetettyjen henkilötietojen tietoturvaa tai koskemattomuutta.

Jos haluaisit yksityiskohtaisia tietoja Get Safe Online -järjestöltä siitä, kuinka voit suojata tietosi, tietokoneesi ja laitteesi petoksilta, identiteettivarkauksilta, viruksilta ja monilta muilta verkon haasteilta, käy osoitteessa www.getsafeonline.org. Get Safe Online -järjestöä tukevat Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ja johtavat yritykset.

Valvonta

Saatamme valvoa ja pitää kirjaa kanssasi käydystä viestinnästä, kuten puheluista ja sähköposteista, koulutusta, laadunvalvontaa, petosten estämistä ja määräysten noudattamista varten.

Luottokelpoisuus

Jotta me ja muut konserni- tai kumppaniyritykset voimme tehdä sinusta luottopäätöksiä ja estää petokset ja rahanpesun, saatamme hakea luottotieto- ja petoksenestotoimistojen (jotka tallentavat sellaiset haut) tiedostoja. Saatamme jakaa tietoja siitä, kuinka sinä hallitset asiakastiliäsi, näille toimistoille, ja tietosi saatetaan kytkeä muiden samassa osoitteessa asuvien ja/tai sinun kanssasi taloudellisessa yhteydessä olevien ihmisten tietoihin. Muut lainanantajat tai luottotietotoimistot saattavat käyttää näitä tietoja auttamaan heitä tekemään sinua ja sinuun taloudellisesti yhteydessä olevia henkilöitä koskevia luottopäätöksiä sekä petosten estoon, velkojen perintään ja rahanpesun estoon. Jos annat meille vääriä tai epätarkkoja tietoja ja me epäilemme petosta, tämä asia kirjataan muistiin.

Tarjousviestintä ja palvelupäivitykset

Jos annat meille tietoja jonkun muun puolesta, sinä vahvistat, että kyseinen henkilö on nimittänyt sinut hänen edustajakseen ja valtuuttanut sinut toimimaan hänen puolestaan ja ryhtymään seuraaviin toimenpiteisiin hänen puolestaan:

  • Ottamaan vastaan tietosuojailmoituksia.

  • Suostumaan hänen henkilötietojensa siirtoon ulkomaille. 

  • Suostumaan hänen henkilötietojensa käsittelyyn. 

  • Suostumaan hänen arkaluonteisten henkilötietojensa, kuten terveystietojen, käsittelyyn.

Henkilötietojesi siirtäminen ETA:n ulkopuolelle

Jotta voimme tuottaa palvelujamme ja täyttää kaikki velvoitteemme, meidän voi olla tarpeen siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Saatamme jakaa henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, esim:

  1. ETA:n ulkopuolella oleville liiketoimintakumppaneillemme.

  2. ETA:n ulkopuolella sijaitseville sinun ja meidän palveluntarjoajillemme.

  3. Jos sinä itse sijaitset ETA:n ulkopuolella.

  4. Jos tuottamillamme palveluilla on kansainvälinen ulottuvuus.

Rekisteröitymällä tälle sivustolle, sinä suostut siihen, että saatamme siirtää henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle. Saat olla varma, että käytämme aina kaikkia asianmukaisia turvatoimia henkilötietojesi varjelemiseksi. Nämä siirrot ovat Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojalakien erikoissäännöksistä riippuvia.

Me saatamme siirtää henkilötietojasi maihin, jotka Euroopan komissio on arvioinut tarjoavan riittävästi henkilötietojen suojaa. Saatamme myös siirtää henkilötietojasi muihin kuin ETA-maihin, joiden tietosuojalait eivät vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan ja ETA:n lakeja, jolloin varmistamme, että kaikki henkilötietojen siirto noudattaa meidän tietosuojalakejamme, ja käytämme vakiomuotoisia sopimuksien tietosuojaehtoja, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt, varjellen täten tietosuojaoikeuksiasi ja antaen sinulle korjaavia oikeuskeinoja siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tapahtuu tietoturvan loukkaus.

Jos haluaisit lisätietoja, ota meihin tai tietosuojavastaavaamme yhteyttä (kohta Miten meihin saa yhteyden jäljempänä).

Sinun oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet, joita voit käyttää maksutta:

Pääsyoikeus Oikeus siihen, että saat kopion henkilötiedoistasi.
Oikaisuoikeus Oikeus vaatia meitä korjaamaan kaikki henkilötiedoissasi esiintyvät virheet.
Unohtumisoikeus Oikeus vaatia meitä poistamaan henkilötietosi erityissä tilanteissa. Huomaa: Terveys- ja sosiaalityön tietojenhallintasääntöjen (Records Management Code of Practice for Health and Social Care 2016) nojalla laki vaatii meitä pitämään lääketieteelliset tietosi 8 vuotta palvelumme käytön jälkeen, emmekä voi poistaa henkilötietojasi ennen tätä määräaikaa.
Käsittelynrajoitusoikeus Oikeus vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä erityisissä tilanteissa, esim. jos epäilet hallussamme olevien tietojen paikkansapitävyyttä.
Tietojensiirto-oikeus Oikeus vastaanottaa meille antamasi henkilötiedot jäsennetyssä, yleisesti käytettävässä ja koneluettavassa muodossa ja/tai lähettää kyseiset tiedot kolmannelle osapuolelle erityisissä tilanteissa.
Vastustusoikeus Oikeus vastustaa:
  • milloin tahansa sitä, että henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia (myös profilointia) varten
  • erityisissä tilanteissa sitä, että jatkamme henkilötietojesi käsittelyä, esim. käsittely tapahtuu perusteltujen intressiemme vuoksi.
Automatisoidun päätöksenteon vastustusoikeus Oikeus olla alistumatta pelkästään automatisoituun käsittelyyn (myös profilointiin) perustuvaan päätökseen, josta aiheutuu oikeusvaikutuksia tai vastaavia huomattavia sinuun kohdistuvia haittavaikutuksia.

Lisätietoja näistä oikeuksista ja tilanteista, joissa ne pätevät, saa ottamalla meihin yhteyttä tai käyttämällä Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun (ICO) opasta yksilöllisiin oikeuksiin.

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia,

  1. lähetä sähköpostia, soita tai kirjoita meille tai tietosuojavastaavallemme (katso jäljempää: Miten meihin saa yhteyden);

  2. anna meille tarpeeksi tietoja sinun tunnistamiseksi (esim. koko nimi, osoite, käyttäjänimi, rekisteröintitiedot ja asiakastili tai tilauksen viitenumero);

  3. anna meille todiste henkilöllisyydestäsi ja osoitteestasi (ajokortin, henkilökortin tai passin kopio ja äskettäinen vesi- tai energialaitoksen lasku tai luottokorttitiliote);

  4. osoita, mikä tieto on virheellistä ja millä se pitäisi korvata (jos pyydät meitä korjaamaan tiedoissasi olevia epätarkkuuksia);

  5. osoita, mistä viestintäkanavasta valitat (jos pyydät meitä olemaan käyttämättä henkilötietojasi tietyllä tavalla tehtävään suoramarkkinointiin, esim. sähköposti tai puhelin); ja

  6. vahvista, mitä oikeutta haluat käyttää ja mihin tietoihin pyyntösi liittyy.

Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Saatamme päivittää ajoittain tätä tietosuojakäytäntöä. Sinun pitää lukea tämä tietosuojakäytäntö sen varmistamiseksi, että olet tietoinen viimeisimmästä voimassa olevasta versiosta aina, kun käyt verkkosivustollamme.

Miten meihin saa yhteyden

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja otamme palautetta vastaan. Ota yhteyttä meihin tai tietosuojavastaavaamme postitse, sähköpostitse tai puhelimitse, jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai hallussamme olevista henkilötiedoistasi.

Yhteystietomme ovat seuraavassa:

Pääkonttori: 144 Mitcham Road, Tooting, London, SW17 9NH, Englanti
Yhteydenotto sähköpostitse:  [email protected]
Yhteydenotto puhelimitse: 0942 450 552

Tietosuojavastaavamme yhteystiedot ovat seuraavassa:

Crawford Brysland
CMPLY LTD
[email protected]
+44 203 823 6004

Valitusmenettely

Toivomme, että me tai tietosuojavastaavamme voimme ratkaista kaikki tietojesi käyttöämme koskevat tiedustelusi tai huolesi.

Yleinen tietosuoja-asetus antaa myös oikeuden valittaa sääntelyviranomaiselle, erityisesti EU (tai ETA) -maassa, jossa työskentelet, asut normaalisti tai jossa väitetty tietosuojalakien loukkaus on tapahtunut. Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelyviranomainen on Information Officer, jonka tavoittaa sivustolta https://ico.org.uk/concerns tai puhelimitse (0303 123 1113).

Tarvitsetko muuta apua?

Jos tarvitset tämän tietosuojakäytännön erimuotoisena (esim. audio, suuret kirjasimet, pistekirjoitus), ota meihin yhteyttä (katso edeltä Miten meihin saa yhteyden).

  • Valitse
    lääkitys

  • Täytä lyhyt
    terveyskysely

  • Lääkäri kirjoittaa
    reseptin

  • Lääkitys lähetetään
    apteekista